AVO Hardsteen- Steenverdieper

€ 32,49

(1 l = € 32,49)
incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

Kenmerken:

Beschermend product voor ongepolijst, gebouchardeerd en geschuurd marmer, graniet en steen. AVO verdiept de natuurlijke kleur en tonen van het behandelde oppervlak, zonder een residu op het oppervlak achter te laten. Het is geschikt voor binnen en buiten.


Aanwijzingen voor gebruik:

Breng AVO op een schone en droge ondergrond aan met behulp van een doek of een kwast in cirkelvormige bewegingen, verdeel ”AVO” gelijkmatig over het oppervlak. Laat het product 5 – 10 minuten intrekken, daarna oppoetsen met een schone doek of een éénschijfs boenmachine met zachte schijf. Op sterk absorberende oppervlakken een dunne tweede laag aanbrengen.


Onderhoud:

Oppervlakken behandeld met AVO behoeven geen speciaal onderhoud, onderhouden met een DETERTWINS.


Dekking:

12-15m² per liter op absorberende oppervlakken 20-25m² liter op matig absorberende oppervlakken


Waarschuwingen:

AVO is brandbaar. Verwijderd houden van warmtebronnen. Het is belangrijk de verpakking na gebruik goed te sluiten. Zorg tijdens het gebruik voor een goede ventilatie. Aanraking met de huid kan een droge of gebarsten huid veroorzaken. Schadelijk bij inslikken. Kan de ogen irriteren. Draag geschikte beschermende kleding. Buiten het bereik van kinderen houden. Resten aanbieden bij het chemisch afval. Bij inslikken arts raadplegen en het etiket tonen.


Gebruiksklaar product