HMK R156 Marmerbadkamerreiniger

€ 12,07

(1 l = € 24,14)
incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

HMK R156 Marmerbadkamerreiniger is een gebruiksklaar speciaal onderhoudsmiddel. Het product verwijdert zeepresten, lichte kalkaanslag en algemene vervuiling, Toepasbaar op alle ruwe, geslepen en gepolijste oppervlakken van natuur- en kunststeen in doucheruimten, badkamers en andere natte ruimten. Vuile voegen worden weer schoon.


  • Kant-en-klaar onderhoudsmiddel van hoge kwaliteit. Voor het normale onderhoud van zuurgevoelige oppervlakken van natuur- en kunststeen.
  • In handige sprayflacon en gebruiksklaar.
  • Verwijdert zeepresten, lichte kalkaanslag en algemene vervuiling in sanitaire en natte ruimten. Ook geschikt voor gepolijste oppervlakken.


HMK R156 is een gebruiksklaar speciaal reinigingsmiddel. Het product verwijdert zeepresten, lichte kalkaanslag en vuil van ruwe, gezoete en gepolijste oppervlakken van niet zuurbestendig natuursteen in douche ruimtes, badkamers en andere natte ruimtes. Voegen worden weer als nieuw.


Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: ja


Vooraf

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door.


Verbruik

Afhankelijk van de vervuiling ca. 10 tot 20 m² per sprayfles.


Testen

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect en de werktijd te bepalen.


Werkwijze

Spray direct vanuit de fles het product op het te reinigen oppervlak laat kort inwerken niet laten indrogen. Vervolgens schrobben met een zachte schuurspons (wit) of zachte borstel. Spoel het geheel goed na met helder water. Herhaal de behandeling indien nodig.


Achteraf

Niet van toepassing.


Veiligheid

Niet vlambaar. Niet zuurhoudend. Milde geur. Buiten bereik van kinderen houden.


Opslag

Bewaar HMK R156 met een temperatuur tussen de 12C – 25C op een droge donkere plek. HMK R156 kan een aantal jaren bewaard worden.


Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.


De fabrikant/leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten. De enige verplichting van de fabrikant/leverancier is het product te vervangen welke niet geschikt is bevonden. Men dient vooraf vast te stellen of het te gebruiken product geschikt is voor het beoogde doel; deze vaststelling geschiedt op eigen risico.